Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@15:44:48 GMT

تجربه بایدن از اعتراضات ۸۸

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۵۷۶۸

تجربه بایدن از اعتراضات ۸۸

کرونای جهش یافته و ضرورت بازنگری در عملکرد واکسنی، تاثیر اخیر حرف‌های بایدن بر بازار ارز و فرا رسیدن چهل ودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از مهمترین عناوین روزنامه‌های امروز _سه شنبه ۲۱ بهمن‌ماه_ است.

مطبوعات و رسانه‌های آزاد و شفاف در هر جامعه‌ای، از ارکان توسعه و دموکراسی محسوب می‌شود، لذا خبرگزاری ایمنا، مرور بر بخشی از عناوین مطبوعات کشور را به صورت روزانه در دستور کار خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه آرمان ملی، در صفحه نخست خود با تیتر «واکسیناسیون به تاخیر نیفتد» به بررسی کرونای جهش یافته و ضرورت بازنگری درعملکرد واکسنی پرداخت و نوشت: اصرار بر سیاست‌ورزی برای تهیه واکسن در ایران موجب آن شده است تا این روزها تهیه و خرید آن با چالش‌های بسیار عمده‌ای مواجه شود. محدودیت ایجادشده در کشورمان برای خرید واکسن‌های معتبر و تاییدشده سازمان بهداشت جهانی، اساساً مقامات دولتی را با نوعی سردرگمی روبه‌رو ساخته است. سردرگمی‌ای که نشان از تفاوت مجرای تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی با مقامات وزارت بهداشت و دولت دارد. در طول این روزها اظهارنظرهای عجیبی هم درمورد واکسن‌های مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی از سوی افراد مختلف در کشور شنیده می‌شود؛ یکی از حضور جی‌پی‌اس‌ها در واکسن و آدم آهنی شدن بعد از تزریق این واکسن‌های غربی سخن می‌گفت، دیگری از عقیم شدن مردان و سرطان‌زا بودنش، دراین مدت مقامات از نکوهش و مذمت و داستان‌سرایی علیه واکسن فایزر و مدرنا و… کم نگذاشتند و این معدود واکسن‌های تاییدشده را با اظهاراتی بعضاً سخیف بسیار خطرناک و اسباب دست دشمن معرفی می‌کردند.

در چنین شرایطی بود که دولت در راستای خرید واکسن به جای تهیه واکسن‌های موردتایید دست به اقداماتی دیگر زد؛ مانند مطرح شدن واکسن کوبایی که فاز ۳ آن و آزمایش‌های انسانی‌اش در ایران انجام شود و سپس موضوع خرید دو میلیون دوز واکسن روسی تاییدنشده‌ای که با حواشی بسیاری همراه شد. تا آنجایی که موجی از اعتراضات مردمی را به همراه داشت، کار به جایی رسید که همان‌هایی هم که علیه واکسن‌های فایزر و مدرنا سخن می‌گفتند راهی دیگر در پیش گرفتند و اعلام کردند که آنها نیز از واکسن روسی استفاده نخواهند کرد. اختلافات در خرید این واکسن‌ها به قدری به اوج خود رسید که وقتی مینو محرز عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا هم در اعتبار این واکسن‌ها تردید کرد و گفت که او هم از این واکسن استفاده نمی‌کند، جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد که محرز شانیت اظهارنظر درباره واکسن روسی را ندارد. مطالبه مردم و ندیده گرفته شدن اولویت جان آنها تا جایی پیش رفت که مقامات کشورمان مسیری دیگر را نیز در راه تهیه واکسن طی کردند؛ مسیری که برخی می‌گفتند شاید نوعی عقب‌نشینی از موضع‌گیری اولیه‌شان بود.

روزنامه ابتکار، در صفحه نخست خود با تیتر «بیم و امید اقتصاد در مناسبات سیاسی» به بررسی تأثیر اخیر حرف‌های بایدن بر بازار ارز پرداخت و نوشت: در حالی که اقتصاد ایران منتظر تغییراتی در روابط بین‌المللی بود، حرف‌های جوبایدن یک‌شنبه شب سیگنال غیر منتظره‌ای را روانه اقتصاد کشور کرد.

«تحریم‌ها برای بازگرداندن ایران به مذاکره لغو نمی‌شود» این نقل قول از بایدن به یک‌باره انتظارات از بهبود شرایط بازارهای داخلی را تغییر داد. بازار ارز یکی از بازارهایی بود که پس از این صحبت به سرعت از خود واکنش نشان داد و دستخوش تغییراتی شد. به گزارش اقتصادنیوز «معامله‌گران از حدود ساعت ۲۰ با قدرت بیشتری در موقعیت خرید قرار گرفتند و نزدیک ساعت ۲۳، اسکناس آمریکایی به محدوده ۲۴ هزار و ۷۰۰ تومان رسید.

به گفته فعالان، معامله‌گران زیادی که از هراس ایجاد توافق بین ایران و آمریکا از بازار خارج شده بودند، احساس کردند که راه رسیدن به این توافق دشوار است؛ در نتیجه بهتر است که کمی انتظارات خود را تعدیل کنند و برای حفظ ارزش پول، اقدام به خرید ارز به صورت اعتباری کنند. البته گروهی از فعالان اعتقاد داشتند، افزایش شبانه و هیجانی دلار تنها به این دلیل صورت گرفت که به برخی معامله‌گران فرصت دوباره‌ای برای خروج از بازار بدهد. از نگاه این گروه، افراد زیادی دلار را بالای ۲۵ هزار تومان خریده‌اند و از کاهش ابتدای زمستان این ارز دچار ضرر سنگینی شدند. به باور آنها، صحبت‌های بایدن کمک کرد که کمی فضای بازار در معاملات پشت خطی ملتهب شود.»

پس از این ماجرا یک مقام ارشد آمریکایی در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز صحبت‌های ضبط شده «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره برجام را تصحیح کرد. مقام ارشد آمریکایی که نام وی اعلام نشده است در تصحیح سخنان بایدن گفت: «مصاحبه بایدن در سی‌بی‌اس به معنای آن است که ایران باید غنی‌سازی اورانیوم فراتر از محدوده توافق هسته‌ای را متوقف کند.»

با اینکه صحبت‌های رئیس‌جمهور آمریکا اصلاح شد، اما معامله‌گران علاقه‌مند به افزایش نرخ دلار راه بازگشت به برجام را به آسانی گذشته نمی‌دانند و با امید افزایش نرخ ارز در بازار حضور پیدا کرده‌اند. حال پرسش مهم این است که صحبت‌های بایدن تا چه اندازه می‌تواند بازار ارز ایران را تحت تأثیر خود قرار دهد؟ محمد احمدی، کارشناس بازار ارز در پاسخ به این پرسش به «ابتکار» گفت: اخیراً بایدن صحبت‌هایی درخصوص لغو تحریم‌ها و بازگشت به برجام داشته است که پس از آن کاخ سفید صحبت‌ها را اصلاح کرد.

به هرحال پس از این حرف بازار ارز واکنشی نشان داد و افزایش قیمت را تجربه کرد. ما باید بدانیم چنین حرف‌هایی بدون شک تأثیرات کوتاه‌مدتی را برای بازار به همراه دارد و پس از مدتی التهابات فروکش می‌کند.

روزنامه شرق، در صفحه نخست خود با تیتر «تجربه بایدن از اعتراضات ۸۸» به بررسی روایت ضرغامی از صدا وسیما، احمدی‌نژاد و انتخابات آمریکا پرداخت و نوشت: عزت‌الله ضرغامی در گفت‌وگو با جماران درباره موضع مقام معظم رهبری درباره جمع‌کردن دیش‌های ماهواره‌ها از خانه‌های مردم اظهاد کرد: «یک مقطعی کشور یک قانون در ارتباط با ماهواره داشته، امروز هم ممکن است بگویند یک قانون درباره فضای مجازی هست. این ربطی به صداوسیما ندارد. من این را خیلی صریح بگویم اول. من در یک مقطعی یک جمع‌بندی را خدمت رهبر معظم انقلاب انتقال دادم. اینکه نیروی انتظامی در خانه مردم به بالای پشت‌بام می‌رود و دیش‌ها را جمع می‌کند، واقعاً کار صحیحی نیست. این را من خدمت ایشان مطرح کردم. براساس قانون بود. آن قانون هنوز لغو هم نشده؛ یعنی مصوبه مجلس است و نیروی انتظامی هم یک مأموریت دارد. من این را برای اولین بار می‌گویم: رهبر معظم انقلاب دستور دادند به ناجا که شما دیگر به خانه‌های مردم و بالای پشت‌بام نروید دیش جمع کنید.»

وی ادامه داد: «شما می‌روید نگاه می‌کنید که تمام پشت‌بام‌ها دیش است و کسی کاری ندارد. البته به‌طور طبیعی برای باندهای قاچاق و مجموعه‌هایی که دارند کار خلاف گسترده انجام می‌دهند، مأموریت‌هایی به لحاظ قانونی دارند؛ ولی اینکه به شما می‌گویم دارم یک واقعیتی را عرض می‌کنم. اما صداوسیما کاری نداشت به اینکه مردم دیش دارند یا ندارند.»

ضرغامی تصریح کرد: «من یک حرف جدید دارم. من می‌گویم فضای مجازی یک گونه‌ای است که مثلاً با یک حوزه دیگری حتی مثل ماهواره کاملاً متفاوت است؛ یعنی شما در خانه نشسته‌اید، یک صفحه تصویری دارید، در هر جایی، یک مستند از خودتان می‌گیرید و آنجا می‌گذارید. صداوسیما بیاید این را تأیید کند؟ صداوسیما بیاید یک تشکیلات عظیم بگذارد و این تولیدات یونیورسال که مثلاً خارجی‌اش یوتیوب میلیون‌ها از این ویدئو دارد و الان هم که آپارات هست، بخشی از این کارها را انجام می‌دهد. حتماً صداوسیما این کار را نمی‌تواند بکند. کسی مدعی این اصلاً نیست. بنابراین یک) فضای مجازی هم به لحاظ گستردگی‌اش و دو) به لحاظ تنوع موضوعی به‌گونه‌ای است که صداوسیما خودش الان ادعا ندارد که من همه اینها را باید بروم و نظر بدهم. اصلاً چنین ادعایی نیست؛ اما در حوزه‌هایی به نظر می‌رسد که در واقع وظیفه صداوسیما براساس آن تفسیر ممکن است این باشد که اگر مجموعه‌های عظیمی دارند می‌آیند و تولیداتی انجام می‌دهند، بالاخره یک جایی باید اینها نظارت شوند. من برای شما مثال می‌زنم: همین وی‌اودی‌ها. من خودم طرفدار وی‌اودی‌ها هستم. من شب‌ها در خانه خودم وی‌اودی‌های مختلف را دارم و می‌بینم. هروقت تلویزیون فیلم سینمایی مورد علاقه من را نداشته باشد، من از توی فیلیمو مثلاً یک دانه فیلم می‌بینم. از توی نماوا می‌بینم. من این سریال‌های جدیدی که اینها گذاشته‌اند، همه را دیده‌ام. همین الان سریال‌های جدید را می‌دانی کدام‌هاست؟.»

روزنامه اعتماد، در صفحه نخست خود با تیتر «نورافشانی و راهپیمایی خودرویی» به بررسی دعوت گروه‌ها و احزاب برای برگزاری باشکوه سالگرد پیروزی انقلاب در سراسر کشور پرداخت و نوشت: نزدیک به یک سال است که شیوع کرونا در کشور، همه امور را تحت‌الشاع قرار داده است. مراسم نماز جمعه را لغو کرده، باعث تعطیلی حرم‌ها شده، برگزاری مراسم سیاسی را غیرحضوری کرده، دیدارها را به فضای مجازی کشانده، کسب‌وکارها را نیمه‌تعطیل و کارکنان را برای دورکاری به منازل فرستاده، سفرها را لغو و در مسیر تردد شهروندان نیز محدودیت‌هایی ایجاد کرده است. حالا در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب، شیوع این ویروس مرموز، بر مراسمی سایه انداخته است که از سال ۵۸ هر ساله، بی‌کم و کاست و باشکوه هرچه تمام‌تر برگزار شده است. چنان‌که تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا بر این شده که باتوجه به شیوع این ویروس و برای حفظ سلامتی شهروندان ایرانی، بهتر است مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن به شیوه سال‌های گذشته برگزار نشود.

برهمین اساس و باتوجه به نزدیکی سالروز ۲۲ بهمن ماه، نصرت‌الله لطفی، قائم‌مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در نشست خبری اعلام برنامه‌های ۲۲ بهمن امسال با اشاره به اینکه برنامه‌های امسال کاملاً متفاوت با سال‌های قبل است، گفته است که روز ۲۱ بهمن از ساعت ۱۸:۳۰ جشن صبر و شکر در حرم رضوی، حرم حضرت فاطمه معصومه (س) و بقاع متبرکه برگزار خواهد شد.

به گفته وی، با اهتمام ستاد کل نیروهای مسلح نورافشانی ۳۰ مرکز استان و حداقل ۴۰۰ شهرستان را در ۲۱ بهمن و پویش بانگ تکبیر شکوه انقلاب اسلامی را در اقصی نقاط میهن اسلامی خواهیم داشت.

لطفی همچنین با تاکید بر اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان متولی برگزاری راهپیمایی‌ها، امسال هیچ فراخوان و برنامه‌ای برای برگزاری مراسم راهپیمایی و تجمع نخواهد داشت، اعلام کرد که با مکاتبه‌ای که با ستاد ملی کرونا داشتیم، تصویب شد که در سراسر کشور، فارغ از سطح شیوع کرونا، راهپیمایی خانوادگی خودرویی، موتوری و دوچرخه برگزار شود.

قائم‌مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفته است: «قرار نیست مثل سال‌های گذشته در پایان راهپیمایی، مردم برای حضور در مراسم سخنرانی و قرائت بیانیه پایانی، تجمع کنند، بلکه سخنرانی از رادیو پخش می‌شود و بیانیه پایانی هم از طریق فضای مجازی به امضای مردم خواهد رسید.»

وی همچنین با بیان اینکه درباره سخنرانی در تهران دو احتمال وجود دارد، توضیح داد که یک احتمال این است که رئیس‌جمهوری بخواهند مثل هر سال با مردم از میدان آزادی صحبت کنند و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان هماهنگ‌کننده مراسم نامه‌ای به رئیس‌جمهوری نوشت و از ایشان دعوت کردیم با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی اجابت دعوت کنند و به عنوان سخنران محوری مراسم ۲۲ بهمن در میدان آزادی حضور داشته باشند، اما اگر دعوت را نپذیرند، آن بحث دیگری است و یک احتمال دیگر هم وجود دارد که رئیس‌جمهوری بخواهد با همه مردم ایران از صداوسیما صحبت کند و اگر ایشان بخواهد این کار را انجام دهد، ما از باب حفظ حرمت هیچ گونه سخنرانی نخواهیم داشت.

روزنامه کیهان در صفحه نخست خود با تیتر «امام خمینی (ره): اسلام ابرقدرت‌ها را به خاک مذلت می‌نشاند» نوشت: معمار کبیر انقلاب، با آینده‌نگری حکیمانه‌اش، در همان ابتدای پیروزی انقلاب، سخن از «به خاک مذلّت نشستن ابرقدرت‌ها و شکسته شدن ابهت شرق و غرب» داشتند. سخنی که باورش برای خیلی‌ها، سخت بود. اینک اما در آستانه سالگرد چهل‌ودومین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، با تمام شیطنت‌ها و دشمنی‌های مخالفین، پس از سپری شدن یک چلّه پُرافتخار، با پرچمداری خمینی دیگری، گام در دهه پنجم انقلاب گذارده‌ایم و به فضل خدا، به سمت و سوی تشکیل تمدّن بزرگ اسلامی، پیش می‌رویم و در هر گام از گام دوم انقلاب، پیش‌گویی‌های آن مرد الهی، برایمان ملموس و محسوس می‌گردد.

از همان روزهای آغازین انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به‌عنوان ابرقدرت دوران در ایران گرفته تا جهانی کردن شعار «مرگ بر آمریکا»، خنثی‌سازی محاصره‌های اقتصادی، سیاسی و نظامی غرب، ایستادگی در برابر حضور نظامی نامشروع ناوگان‌های آمریکا در خلیج فارس، رسوایی آمریکا در حمله نظامی به طبس و حمله موشکی به هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس این انقلاب اسلامی بود که ابهت پوشالی آمریکا را به کلی شکست و از این رو، مردم جهان به این باور رسیدند که قدرت آمریکا در برابر قدرت‌های الهی و مردمی ناچیز است و قدرت واقعی‌اش، بسیار کمتر از آن چیزی است که همیشه در جهان تبلیغ و ترویج شده است.

این عزت‌آفرینی برای جهان اسلام و به خواری کشیدن دشمن هماره مورد توجه و تأکید حضرت امام خمینی رحمه‌ًْالله بود، چنانکه در سال ۱۳۵۸ فرمود: «شما بدانید که این نهضت شما ملت ایران، این عظمت قدرت‌های بزرگ که با تبلیغات تحمیل کرده بودند بر دماغ‌ها (افکار) که اصلاً نمی‌شود با انگلستان درافتاد، حالا هم دیگر اصلاً با آمریکا نمی‌شود دیگر درافتاد، این عظمت را شکست… نهضت شما الان این معنا را هم شکست در دنیا که نمی‌شود در مقابل آمریکا ایستاد».

در واقع انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، نقطه عطف تاریخی و سرآغاز دوران جدیدی در تاریخ جهان است این انقلاب پایان دوران فرودستی و تحقیر شرق و دنیای اسلام در برابر استعمار و سلطه‌گری غرب و شروع بیداری، خودباوری و بازگشت به خویشتن اسلامی مسلمانان بود. تا پیش از انقلاب اسلامی ایران، غرب، معیارها و ارزش‌های خود را جهان‌شمول و جهانی‌شده می‌دانست و هیچ نیروی مخالفی را در برابر خود نمی‌دید.

در دوران چهل و دو ساله که از عمر این انقلاب می‌گذرد نه تنها همه تلاش‌های غرب و هم‌پیمانان منطقه‌ای آنها برای شکست و یا تغییر ماهیت و رفتار انقلاب و نظام برخاسته از آن در ایران، بی‌نتیجه ماند، بلکه علاوه بر تثبیت و نهادینه شدن آن در داخل کشور، آثار آن به خارج از مرزها کشیده شد و صدور انقلاب به معنای واقعی یعنی صدور مبانی فکری آن به واقعیت پیوسته است بررسی پیامدها و تأثیرات انقلاب اسلامی ایران در مناطق و کشورهای مختلف در آفریقا، غرب آسیا و دیگر نقاط جهان در پیدایش جنبش‌های اسلامی و انقلاب و نظام‌های حکومتی جدید نیازمند تحقیق گسترده میدانی است اما آنچه نمی‌شود انکار نمود تأثیر انقلاب اسلامی و پیام‌های الهام‌بخش آن در تحولات اخیر جهان اسلام در خاورمیانه در دهه‌های اخیر است.

کد خبر 473899

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روزنامه روزنامه آرمان ملی روزنامه ابتکار روزنامه شرق روزنامه اعتماد روزنامه کیهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی صفحه نخست خود با تیتر پیروزی انقلاب انقلاب اسلامی پرداخت و نوشت معامله گران فضای مجازی بازار ارز واکسن ها صحبت ها ۲۲ بهمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۵۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل

نمایندگی ایران در سازمان ملل خواستار آزادی تمامی بازداشت‌شدگان در اعتراضات حمایت از مردم غزه در دانشگاه‌های آمریکا شد.

به گزارش ایسنا، دفتر نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین و مردم غزه نوشت: ما سرکوب وحشیانه و خشونت آمیز اعتراضات مسالمت‌آمیز گسترده حامی فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده را به شدت محکوم می‌کنیم. خشونت پلیس ایالات متحده و استفاده بیش از حد از زور در طی تجمعات مسالمت آمیز و هدف قرار دادن دانشجویانی که از پایان دادن به جنگ و نسل کشی در غزه حمایت می‌کنند، یک نگرانی جدی است.

نمایندگی ایران ادامه داد: تظاهرکنندگان دقیقاً خواستار پایان دادن به همدستی ایالات متحده در نسل کشی جاری در غزه به اسم آمریکا هستند. شلیک و ضرب و شتم معترضان که اعتراض خود را به شکلی مسالمت‌جویانه بیان می‌کنند، آنها را ساکت نمی‌کند، بلکه فقط بر ضرورت مبارزه برای عدالت برای فلسطین تاکید می‌کند. حملات پلیس به دانشجویان و اساتید دانشگاه، گستردگی دستگیری‌ها و شرایط بازداشت به شدت نگران‌کننده است و ما خواهان آزادی تمامی بازداشت شدگان هستیم.

اعتراضات دانشجویی علیه جنگ اسرائیل در غزه در سراسر آمریکا ادامه دارد و در جریان دخالت پلیس، ۵۵۰ تن نیز بازداشت شده‌اند. این اعتراضات به دانشگاه‌ها در کشورهای دیگر از جمله دانشگاه‌های اروپایی نیز کشیده شده است. بر اساس آمار ارائه شده توسط ان. بی. سی، دانشجویان دست کم ۴۰ دانشگاه و کالج آمریکایی و کانادایی برای همبستگی با غزه چادر تحصن برپا کرده‌اند و این تحصن‌ها با وجود هشدار و دخالت پلیس همچنان ادامه دارد.

دانشجویان از دانشگاه‌ها می‌خواهند تا روابط خود را با شرکت‌هایی که به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه کمک می‌کنند، قطع کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمریکا هزینه سنگینی برای بی حیایی دختران ایرانی در نظر گرفته است
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن
  • محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل
  • مسولان استانی به شهرستان‌های کوچک بیشتر توجه کنند
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش
  • انتصاب فرستاده جدید آمریکا در خاورمیانه؛ نمایش جدید بایدن در غزه
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • واکنش ایران به گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکا