Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ دکتر حمید رضا مقدم فر ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز ۹ دی در مصلی بیت‌‌المقدس اراک با طرح سه سوال مهم در باب فتنه 88 گفت: چرا نهم دی دارای چنان عظمتی است؟ و علیرغم توطئه های زیاد دشمنان هر ساله باید آن را تکریم کنیم؟ اگر کسی بخواهد عظمت نهم دی را تحلیل کند لزوما باید عظمت فتنه سال 88 را بررسی کند که دانستن عظمت این حماسه وابسته به عظمت آن فتنه بزرگ آمریکایی است،فتنه ای که فرمانده محترم کل سپاه فرمودند من شهادت می دهم فتنه 88 بزرگتر از فتنه هشت سال جنگ تحمیلی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جنگ تحمیلی توان از پای درآوردن انقلاب را نداشت،ولی فتنه 88 بسیار مخرب تر بود چون عملا فتنه بود و ثانیا اهداف پنهان بزرگی داشت،ما تا امروز در این چهل سال عمر انقلاب اسلامی فتنه های بزرگی در کشور داشتیم؛ از فتنه گروهک ها و منافقین گرفته تا جنگ هشت ساله و فتنه 78 و 88 و فتنه اقتصادی که از همان اول انقلاب بود و امروز در حال تشدید است، اما فتنه ای به بزرگی 88 نداشتیم و ان شاءالله نخواهیم داشت.

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: بزرگی فتنه 88 را می توان در دو مولفه خلاصه کرد،اول اینکه این فتنه شرایطی را به وجود آورد که دشمنان تمام قدرت خود را به میدان آوردند،دقیقا شکستی که بعد از جنگ 8 ساله داشتند یک فراخوان عمومی توسط مراکز و موسسه های آمریکایی شکل گرفت و اذعان داشتند که ما با جنگ سخت و نیمه سخت نتوانستیم حریف این انقلاب شویم و از آنها خواستند که یک برنامه ریزی دقیق برای ایجاد یک فتنه در کشور داشته باشند.

وی افزود: دشمنان یک پروژه ای طراحی کردند که در سه دهه برنامه های خود را پیاده کنند که دهه اول آن فتنه 78 را در کوی دانشگاه برای یک اعتراض دانشگاهی اتفاق افتاد که در 23 تیر ماه بعد از سخنرانی رهبری مردم به خیابان ها آمدند و فتنه جمع شد و آنها شکست خوردند که بعد از این فتنه آنها 10 سال صبر کردند تا فتنه ای دیگر ایجاد کنند،در این ده سال انتظار داشتند نسل در کشور عوض شود.

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: ده سال بعد آنها فتنه 88 را رقم زدند و گفتند نقشه هایی طراحی کردیم که قطعا کار انقلاب را تمام خواهیم کرد، آنها تمام ظرفیت های خود را علیه انقلاب به صحنه آوردند که در اینجا حضرت آقا فرمودند این فتنه یک جنگ احزاب است.

وی افزود: آنها ظرفیت هایی چون؛ بهترین نخبگان انگلیس در سفارتی که در ایران داشتند به کارگیری کردند که نقش قرارگاه فتنه را داشت،ظرفیت های جاسوسی در داخل،عوامل اطلاعاتی در کنار نامزدهای فتنه گر انتخاباتی،ظرفیت های رسانه ای و شبکه های اجتماعی جدید،سایت های اینترنتی،ظرفیت های اطلاعاتی و دیپلماتیک و... را به کار گرفتند اما آنچیزی که در این فتنه مهم بود این بود که یک جنگ احزاب بود.

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: نکته ی دوم این بود که برای اولین بار در جمهوری اسلامی اتفاق افتاد که تا آن زمان فتنه ای نداشتیم که بزرگانی از نظام،نخبگان،خواص درون نظام و درون حاکمیت و حتی برخی از مسئولین با دشمنان آشکار جمهوری اسلامی همراه و هم زبان شده بودند،هم موضعی و هم سویی آنها یک اتفاق نامبارک بود.

وی افزود: رهبری فرمودند در این فتنه یک غبارآلودگی است که دشمن کاری می کند که بین مردم تردید ایجاد می کند که حق کدام و باطل کدام است؟ دوست کدام است و دشمن کدام است؟ که عظمت و بزرگی فتنه به خاطر همین موضوع بود،غیر از اینکه دشمن با تمام توان و ظرفیت های خود آمد کسانی که نماینده امام و رهبری بودند و مسئولیت های بزرگی در دستگاه ها داشتند آمدند حرف های دشمن را زدند.

وی بیان داشت: اما اینکه چطور نهم دی ماه باطل السحر شد و چرا عده ای اصرار به فراموشی آن دارند؟ چون نهم دی ثابت کرد انقلاب اسلامی توان خنثی کردن و به هم ریختن نقشه های دشمن را دارد، همانگونه که در هفته اول جنگ سوریه همه گفتند کار بشار اسد تمام است ولی حضرت آقا گفتند اگر ما در آنجا به سوریه کمک نکنیم باید در اهواز و کرمانشاه و تهران با دشمنان بجنگیم و لذا فرمودند بشار اسد می ماند و سوریه پیروز خواهد شد.

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: دشمنان تصور می کردند که فتنه 88 کار انقلاب را تمام می کند ولی یک پارامتر مهم به نام "دین مردم" را در نظر نداشتند.

وی افزود: امروز میبینیم که آمریکا نیروهایش را با ذلت از افغانستان،پاکستان،سوریه و... خارج می کند چون این نیروها دیگر کارآمدی ندارند و بی اثر هستند و خودشان فهمیدند جز آسیب پذیری و هزینه چیز دیگری ندارند و با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته است و قدرت های آمریکا کاملا روبه افول هستند.

مقدم فر تأکید کرد: فرق فتنه 88 با فتنه های قبلی این بود که سرانی چون هاشمی رفسنجانی،موسوی،کروبی،خاتمی و... از اهداف ترور دشمن بودند ولی در فتنه 88 اینها خودشان نماینده ها و زبان دشمن بودند و با دشمنان هم نظری می کردند.

وی بیان داشت: حضرت آقا در 8 ماه فتنه بیش از چهل سخنرانی تحلیلی در باب بصیرت افزایی داشتند و به تعبیر ایشان جرقه ای که فضا را برای نهم دی فراهم کرد هتک حرمت فتنه گران به ساحت مقدس اباعبدالله و اعتقادات دینی و مذهبی مردم بود.

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: مردم وقتی دیدند سران فتنه خودشان آشوب را طراحی کردند و در آشوب ها دست دارند و این ها همان کسانی هستند که می گویند "انتخابات بهانه است و اصل نظام نشانه است" لذا یک پارچه برای دفاع از ارزش های دینی به صحنه آمدند لذا نهم دی هویت مردمی انقلاب اسلامی را نشان داد، نهم دی نماد قدرت انقلاب اسلامی و نماد کارآمدی ولایت فقیه و نظام اسلامی در برابر دشمنان است.

وی افزود: نهم دی روز مانور نظام اسلامی بود که مردم با شعارهای خدا محوری و جانمعی که داشتند برای دفاع از ارزش ها به میدان آمدند و به این دلیل باید آن را هرسال گرامی داشت که هیچ الگویی برتر از نهم دی در برابر توطئه های دشمنان وجود ندارد.

وی با طرح سوال دوم توضیح داد: ریشه های عظیم این فتنه چه بودند؟ لازم است دوستان مقاله ای را که با عنوان " 111 نشانه برای وابستگی فتنه به خارج از کشور" سال گذشته در رسانه ها منتشر شد را مطالعه داشته باشند؛ توجه کنیم که طراحی فتنه 88 بعد از جنگ تحمیلی توسط قرارگاه آنها یعنی سفارت انگلیس شروع شد و مراکز تحقیقاتی آمریکایی با بازوی رسانه ای BBC و شبکه های منافقین نقشه های آن را طراحی کردند.

مقدم فر با طرح سوال آخر خود افزود: آیا احتمال تکرا فتنه وجود دارد؟ و اینکه فتنه 97 و فتنه ای که حضرت آقا در 98 اشاره داشتند کجاها را نشانه گرفته است؟ خاطرمان هست که مقام معظم رهبری در 21 آذر ماه در دیدار با خانواده شهدا هشدار دادند و فرمودند: اینها اوّل امسال که سال ۹۷ است -یا اندکی قبل از امسال،اعلام کردند که ایران تابستان داغی خواهد داشت؛

مقدم فر بیان داشت: امام خامنه ای در این دیدار تأکید کردند: مقصودشان این بود که ما در تابستان به سراغ ایران میرویم و نقشه‌های ما در ایران تحقّق پیدا خواهد کرد؛  به کوری چشم آنها تابستان امسال یکی از بهترین تابستانهای سال بود. بعد هم گفتند جمهوری اسلامی چهل‌سالگی را نمیبیند؛ یعنی در پاییز و زمستان امسال همان توطئه‌ها را عمل خواهیم کرد. ملّت ایران با استحکام تمام ایستاده است؛ به توفیق الهی در بیست‌و‌دوّم بهمن، این ملّت سالگرد چهلم انقلاب اسلامی را با شکوه بسیار بهتر از سالهای قبل برپا خواهد کرد.

وی افزود: نکته ای که باید در مورد فتنه 88 بدانیم که ما قطعا در این جا غافل شدیم و اگر هوشیار بودیم قطعا هزینه هایمان کمتر میشد و لذا اگر نقشه های دشمن را می دانستیم بهتر عمل میکردیم و فتنه را زودتر خنثی می کردیم.

وی تصریح کرد: امروز ما در فتنه 98 آگاه هستیم و می دانیم پایه های سناریو دشمنان فشارهای اقتصادی و تحریم های اقتصادی است و می خواهند نگذارند اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد و نارضایتی مردم از دستگاه ها روز به روز بیشتر شود و می خواهند مردم را در مقابل دستگاه ها قرار بدهند و وحدت مردم را از بین ببرند تا نظام اسلامی کوتاه بیاید و تغییر رفتار نشان دهد.

مقدم فر افزود: نقشه های آنها به تعبیر حضرت آقا لو رفته است؛ ایشان می فرمایند آمریکا روبه افول است؛ ایشان می فرمایند: هرچه جلوتر بروند، سقوطشان سخت‌تر و ضربه‌ای که بر آنها وارد خواهد آمد مؤثّرتر خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: نائب امام زمان(عج) می فرمایند مردم هوشیار باشید و در حقیقت ایشان کار خود را انجام دادند و اکنون وظیفه ماست در برابر هشدار حضرت آقا به تکیلفمان عمل کنیم و مراقب باشیم فریب زبان‌بازی و ظاهرسازی دشمن را نخوریم.

مقدم فر بیان داشت: ما مردمی که در فتنه 88 ایستادگی کردیم و نه دی را رقم زدیم باید در فتنه 98 آگاه باشیم به تعبیر حضرت آقا که می فرمایند: مراقب باشند دشمن خبیث را که از در بیرون میکنند، از پنجره داخل نشود. دشمن انواع و اقسام شیوه‌ها و ترفندها را به کار میبرد برای اینکه بتواند نیش بزند و زهر خودش را بریزد؛ باید مسئولین مواظب باشند.

وی با تأکید نکاتی در رابطه فتنه های آینده گفت: نکته اول این است که لزوما روش های آنها تکراری نیست و فتنه 88 سیاسی بود ولی فتنه های آینده با رنگ اقتصادی و رسانه ای با عناوین معیشت مردم تکرار می شود.

وی خاطر نشان کرد: نکته دوم این است که امکان دارد بخواهند ناامنی ایجاد کنند و منافقین تربیت یافته در قرارگاه اشرف و داعش و... را سازماندهی کنند که اینها طی این چهل سال با همه اینها نتوانستند هیچ غلطی علیه انقلاب انجام دهند.

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: نکته سوم جنگ رسانه ای و جنگ ادراکی با مدیریت ادراک که می خواهند ادراک مردم را دست بگیرند و لذا جنگ ادارکی راه بیندازند و دقیقا کانون حملات در جنگ رسانه ای شخص ولی فقیه است،آنها بعد از فتنه 88 متوجه شدند که حضرت آقا مثل کوه ایستاده است و در برابر نقشه ها ایستادگی می کند.

وی افزود: آنها فهمیدند امام بدون امت و امت بدون امام هیچ است و لذا جنگ شناختی و ادراکی بر پایه حمله به شخص مقام معظم رهبری راه انداخته اند.

مقدم فر بیان داشت: در فتنه احتمالی باید مراقب نفوذی ها باشیم و از کسانی که اندیشه غربی و عناصر فرهنگی که تفکراتشان آمریکایی است تا نفوذی دستگاه های دیگر باید مراقبت کنیم.

وی تأکید کرد: نکته دیگر که باید در فتنه 98 بیشتر توجه شود این است که جریان هایی که در فتنه 88 فریب خوردند این بار باید مراقب باشند،به جای اصلاح طلبی واقعی با همسویی با دشمنان ساختارهای اصلی کشور را شکستند و عمود کشور را نشانه رفتند و امروز هم با شکستن ساختارهای مدنی قصد دارند بهانه های واهی دست دشمن دهند.

مقدم فر افزود: امروز جریان مدعی اصلاحات با توهم مدیریت اعتراضات اجتماعی و نافرمانی های مدنی می خواهند دوباره با دشمنان ملت همراه شوند.

وی توضیح داد: نکاتی که از بیانات اخیر حضرت آقا می توانیم به عنوان توصیه مد نظر داشته باشیم عبارتند از: اینکه نباید از دشمن غافل شویم،میدان را برای دشمنان آماده نکنیم،برای رونق اقتصادی کشور تلاش کنیم،مسئولین فریب زبان بازی دشمن را نخورند،دشمن انواع ترفندها را به کار می گیرد ،مسئولین به موضوع تولید داخل توجه کنند تا مشکلات معیشتی مردم رفع شود و به مصرف کالای ایرانی و اقتصاد مقاومتی اهتمام بورزند.

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: امروز به لطف خداوند کشور در اوج اقتدار است و خداوند عزتی که به این ملت داده است و کرامتی که به آنها عطا کرده است باید شاکر باشیم و قطعا کسانی که در داخل با دشمن همراه و هم سخن می شوند از ریزش های انقلاب هستند،به ظرفیت های کشور توجه کنیم و تحریم ها باعث قوی تر شدن ما خواهند شد و قطعا راه پیروزی استقامت و نگاه به آسمان است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۲۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجلس دوازدهم از نگاه تحلیلگران مجلسی بدون اکثریت مطلق و متشکل از چند فراکسیون خواهد بود، اتفاقی که در نتیجه اختلاف بین اصولگرایان و خالی بودن میدان رقابت انتخابات از حضور اصلاح طلبان و اعتدالیون رخ داده است.

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین به این نکته اشاره می‌کند و می‌گوید اصولگرایان از همین حالا با هم به اختلاف برخوردند.

او منتقد نحوه برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم است و می گوید؛«در نتیجه این انتخابات منتقدین وارد مجلس نشدند و دور از انتظار است که گروه‌های منتقد در مجلس دوازدهم تشکیل شوند.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه را می‌خوانید:

********

*آقای هروی! پیش بینی می شود مجلس آینده یک مجلس بدون اکثریت با فراکسیون های متعدد باشد، چند فراکسیونی شدن مجلس دوازدهم، چه مزایا و یا معایبی می‌تواند داشته باشد؟

یکی از پیش‌بینی‌هایی که برای مجلس دوزادهم می‌شود انجام داد این است که این مجلس مانند مجالس گذشته شاخصه‌های فراکسیونی روشنی نداشته باشد، علت هم این است که اکثر نمایندگان یک دست وارد مجلس شدند وامکان تفکیک سیاسی در بحث جبهه‌های مختلف و یا فراکسیون‌های مختلف وجود ندارد.

از طرفی به دلیل اینکه انتظارات مردم افزایش پیدا کرده، شکاف بین فراکسیون‌ها بیشتر شده، براساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط دوستان ما در مجلس شاهد این نکته هستیم که حتی فراکسیون مستقلین که در مجلس سابق هم فراکسیون اقلیت بود، در مجلس دوازدهم هم شاکله روشنی نداشته باشد و از همین ابتدا ملاحظات سیاسی در مورد هیئت رئیسه مجلس آغاز شده است.

در هیچ دوره ‎ای از مجلس تا این اندازه شاهد شدت و ضعف در بحث فراکسیون‌ها و تفکیک گروه‌های سیاسی در مجلس نبودیم، شاید این هم به دلیل همان یکدست شدنی است که متأسفانه در این دوره از مجلس شاهد هستیم.

در مجلس یازدهم فقط فراکسیون مستقلین از دولت انتقاد می‌کرد

در مجلس‌های گذشته شاهد این بودیم که فراکسیون‌های سیاسی متفاوتی با جمعیت نسبتاً متعادل وجود داشتند اما در مجلس یازدهم مشخص شد که غیر از فراکسیون مستقلین که حدود ۵۰ نفر عضو آن بودند، فراکسیون دیگری برای نقد وضعیت موجود و اقدامات دولت نقشی ایفا نکرد. لذا انتظار از مجلس دوازدهم این است فراکسیون نقاد که بتواند عملکرد دولت یا سایر قوا را به نقد بکشاند، نداشته باشیم و این جای تأسف دارد.

*یعنی مجدداً شاهد مجلس ناظر بر رفتار دولت نخواهیم بود...

مهندسی انتخابات عملاً به سمتی رفت که مجلس را به فضای مورد نظر دولت هدایت کرد. بنابراین به نظر می‌رسد مجلس دوازدهم در بحث تصویب لوایح اصطکاکی با دولت نداشته باشد.

نفوذ تندروهای خارج از پارلمان بر تصمیمات درون پارلمانی؟

*شنیده می‌شود چهره‌های تندرو نظیر رائفی‌پور به منتخبین مجلس دوازدهم خط‌دهی می‌کنند، نفوذ تندروها را در مجلس دوازدهم چگونه ارزیابی می‌کنید؟

جریان رائفی‌پور نشان داد که مجلس از بیرون هدایت و مدیریت می‌شود و این آفت بزرگی بر دامن مجلس دوازدهم است که بخواهد این نقیصه را پوشش دهد. آنچه مسلم است این نکته است که شرایط مجلس دوازدهم به خصوص با حضور تندروها، احتمال اینکه گروه‌هایی خارج از مجلس هدایت برخی از مصوبات یا تحرکات داخلی مجلس را بدست بگیرند، بیشتر از گذشته شده است، به همین دلیل به نظر می‌رسد نقد دولت در مجلس دوازدهم به شدت کمتر از مجلس یازدهم می‌شود.

*آقای هروی! در چنین فضایی فکر می کنید مستقلین در مجلس توانایی چانه‌زنی در مباحث مختلف از جمله برای کسب کرسی‌های هیئت رئیسه را دارند؟

همه تلاش این است که فراکسیون مستقلین شکل بگیرد که بتواند به عنوان جبهه مقابل تندروها حضور داشته باشد و فعالیت کند و همه انتظارات از همین فراکسیون خواهد بود.

به عبارت دیگر انتظار ما از مجلس دوازدهم این است که بتواند خواسته‌ها و رضایت عمومی مردم را جلب کند اما بر شاکله چنین مجلسی این نور رستگاری را نمی‌توان مشاهده کرد.

چالش بین اصولگرایان بر سر کرسی ریاست مجلس

*گفته می‌شود ریاست قالیباف بر مجلس از بیرون نیز حمایت می‌شود، ارزیابی شما از وضعیت قالیباف در مجلس دوازدهم به چه صورت است؟

متأسفانه چالش‌ها بر سر انتخاب رئیس مجلس حتی پیش از انتخابات مجلس آغاز شده بود و این قضیه همچنان ادامه دارد، کما اینکه جلسات و نشست‌های اصولگرایان حاکی از این است که در اردوگاه اصولگرایان هم بر سر ریاست و نائب رئیسی مجلس چالش‌های جدی وجود دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899114

دیگر خبرها

  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • مدیریت انقلاب اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را در جهان منزوی کرد
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • دشمن همواره در تلاش است نام خلیج فارس را تغییر دهد
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • جهش تولید با رشد استعداد کارگران محقق می‌شود
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود
  • کارگران سربازان انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند